Ett bra tips

Nätterna verkar bli bättre och bättre, så det tackar jag bara för! Colin vaknade inte på riktigt förrän närmre nio - jag klagar verkligen inte! ;)

För ett bra tag sedan skrev jag om att vi köpt en sådan här, en Sack'nSeat.

Jag tyckte att den verkade vara en smidig uppfinning och nu, efter att ha provat den några gånger kan jag inte annat än att hålla med! Vi har alltid våran i skötväskan, som vi ändå har med oss överallt. Perfekt då man är iväg på exempelvis kaféer eller hemma hos någon annan och Colin ska sitta med vid bordet.

 

Man trär den bara över ryggstödet på en stol, och så finns det två olika remmar som ska spännas fast. Colin sitter riktigt bra i den (bättre än jag trodde!), och det är jättesmidigt att använda den på ställen där det inte finns andra barnstolar eller vagnen inte får plats. Den blir dessutom jätteliten när man vikt ihop den, och är alltså inte jobbig att ha med sig. Med små barn är det ju tillräckligt med saker som ska följa med ändå :)

 

Enda nackdelen är att den inte fungerar på riktigt alla stolar, som tex våra matsalsmöbler där stolarna har lite högre rygg. Men för övrigt är jag supernöjd och ångrar verkligen inte att vi köpte den. 200 kr tycker jag det var värt!


Kommentarer
Postat av: Lattemamman!

Så smart att man kan ha med på kaffeer:) Synd att man inte kan sätta fast min ganing som ränner hit och dit så man aldrig kan fika:)

Kram!

2010-10-04 @ 10:45:01
URL: http://blogg.mama.nu/lattemamman
Postat av: Nadja

Sådana där är superbra, vi har en sån här: http://www.babysmart.se/matstolar/271-in-the-pocket-baby-matstol.html



den passar alla stolar som vi testat (runda, höga,låga,barstolar etc) klockrent =)

2010-10-04 @ 15:17:38
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Postat av: Anonym

kolla gärna min bloppis :D!

2010-10-04 @ 16:31:25
URL: http://ewwica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0