Dagen D

Jag borde nog inte ha beklagat mig förut, inatt blev det ännu sämre med sömn! Jag har sprungit in och ut ur Colins rum tills han som vanligt till slut fick komma in till oss. Då sov han lite bättre. Värst är det väl för V som ska jobba, fast han brukar klara av sömnbrist ganska bra efter år med sömnsvårigheter.

Ingen sol som skiner idag inte, men vad gör det när man har solsken i hjärtat? För idag är ju ingen vanlig dag, det är faktiskt min födelsedag! Jag blir hela 24 år. Och inte kan den bli bättre för jag får fira den med vår älskade Colin, för första gången, och min käre sambo (när han slutat för dagen iaf). Förra året låg Colin i magen vid den här tiden ♥

Finaste V vet minsann hur han ska skämma bort mig. Imorse när jag kom upp hade han skrivit gulligaste lappen och så fick jag bla nämnligen den här:

Foundation från I.D

Det var alltså detta som bland annat fanns med i beställningen. Bästa sminket jag någonsin provat, och jag tänker nog aldrig byta! Min hy har bara blivit bättre av det. Det kostar ju en del, men samtidigt är det så drygt.


Kommentarer
Postat av: Nadja

Grattis!!



Jag var oxå helt såld på I.D innan, har gått en utbildning hos dom med men dom ligger lite efter nu..dom har ämnen i de som är mindre bra som t.ex bismuth så jag har bytt.. till TiKei, ett svensk märke som är ännu bättre =) (kika här: http://www.tikei.se/)

2010-09-10 @ 10:06:54
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Postat av: Britta bloggar

Grattis på födelsedagen!

2010-09-10 @ 10:59:08
URL: http://britta-bloggar.blogspot.com
Postat av: Cecilia - mamma till Ella

GRATTIS fina du! Hur firar du födelsedagen?



Jag använder också bara i.d, sen ett par år tillbaka och jag är totalt såld.. Har inte hittat något annat som kunnat mäta sig med i.d!

KRAM

2010-09-10 @ 11:00:45
URL: http://ceciliasdrommar.blogg.se/
Postat av: Evelina

GRATTIS!!

Sover han alltså alltid dåligt om han sover i sin säng? :-/

i.d är lätt bästa sminket, dyrt men drygt precis som du säger!



Kram

2010-09-10 @ 14:44:33
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0