En trött kille

Colin sover sen mer än en timme tillbaka - det är tidigt för att vara han! Älskade lilla gubben var så trött, så trött ♥ Mycket att se, höra och uppleva efter en (nästan) heldag på IKEA och Väla dessutom. Det hade väl gjort vem som helst trött! När han väl lyckades somna i bilen på vägen hem var vi nästan framme, och då vi stannade till vaknade han igen så klart. Väl hemma var det mer besök och tid för bus som gällde, så lagom till gröten var ögonlocken nog ganska tunga. Han slocknade sedan på ett par minuter. 

Colins rum börjar i alla fall bli klart nu, och jag tycker det blir riktigt bra. Grönt där inne känns som ett bra val (annars är det mkt blått som gäller, åtminstone på kläder hehe). Hoppas att vi kan få hans sänghimmel på plats inom kort med (behövs en krok), för det ser så mysigt ut. Hoppas den får sitta kvar med - de små händerna har ju en tendens att dra i saker och ting ;)

Nu njuter vi här med kaffe och ostkaka, med grädde och sylt till - mums! Frödinges ostkaka som man värmer i ugnen är bäst.


Kommentarer
Postat av: miss P E

Mmmm, ostkaka det var alldeles för länge sen. Få blir det efter jobbet i mon. Gott!

2010-09-04 @ 22:18:42
URL: http://dinpetraj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0