Filmat

Vi har haft en ganska lugn dag idag (efter en ganska dålig natt och tidig morgon), men åtminstone fått rensat i det s.k kontoret här hemma. Det blir lätt lite skräp liggande då man renoverar, och det är en ganska enkel lösning på problemet att kunna slänga in lite saker i ett rum som man bara kan stänga dörren om! Jag gillade verkligen inte att se röran och det känns bättre nu då man åtminstone kan gå in där, haha.

Nu finns där bara två bord kvar som ska läggas ut på blocket tänkte vi. Ett soff- och matbord som vi bytt ut. Bättre att sälja dem för en symbolisk summa och bli av med dem!

V har även spelat över filmer från videokameran (DV-band, inte helt praktiskt) till DVD-skivor, som är på Colin. Ända sedan han föddes har vi filmat med jämna mellanrum. Det är så kul att ha nu, en helt annan sak än att titta på kort. Jag är verkligen glad att vi filmat såhär i efterhand! Vi har också filmer från när jag var liten, och jag vet själv hur roligt det är att titta på dem nu. Jag kan verkligen inte förstå att Colin varit så liten när man ser banden...


Kommentarer
Postat av: Denise

Hej, fin blogg du har, undrar om du är intresserad av att vi följer varandra via bloglovin?:) Om du inte är det är det bara att inte svara på den här kommentaren;) Men det skulle vara väldigt roligt!

Ha en bra kväll

2010-09-25 @ 19:32:40
URL: http://photobydenise.se
Postat av: Erika

jag vet! det är helt gaaaleet :) vart tar tiden vägen :)kramar!

2010-09-25 @ 21:35:11
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: c

åh vilken härligt kort..

Gillar såna kort jag, kärlek/trygghet.sussa sött

2010-09-25 @ 21:37:07
URL: http://mammacarola.blogg.se/
Postat av: FLOOSAN

Jätte roligt minne, jag önskar att vi var bättre på att filma

2010-09-25 @ 22:36:16
URL: http://blogg.mama.nu/floosan
Postat av: Grannen Sofia

Bra gjort! Vi har några favorit filmer på gullungen, och det är fantastiskt att kunna titta och se hur han var när han var "liten". Underbart!

Hoppas ni haft en skön kväll!

2010-09-26 @ 20:44:10
URL: http://blogg.mama.nu/grannensofia/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0