Bokslukare?

Colin lekte i sitt rum och när jag tittade in satt han och bläddrade i sin bok! Han hade själv plockat fram den ur hyllan, och det såg så sött ut när han vände blad och tittade på bilderna, helt uppslukad :)

Photobucket Pictures, Images and Photos

 

 

Boken är en doppresent med olika djurläten i. Dock har den inte varit så användbar hittills då han visst är lite rädd för ljuden. Han har börjat gråta (!) när vi bläddrat några sidor i boken. Jag har försökt vid ett flertal tillfällen, och det går alltid likadant. Men snart kan man förhoppningsvis läsa högt för honom ur den!

Sol

Vi har haft en härlig dag i det fina höstvädret och solen har varit framme större delen av tiden! Mkt fika, prat och en del skratt, precis som det ska vara :)

Colin har fått sitt lilla hår toppat också så nu kanske hans karaktäristiska lugg ställer sig sådär snyggt upp igen. Flera vi träffat undrade ofta om vi fixat hans hår, men det är nog helt enkelt så att han ärvt sin fars hårfäste ;) Nu hade håret däremot växt sig lite för långt och då låg luggen platt = dags för klippning!

Colin är alltid så duktig och snäll när vi är iväg, men då vi är på ett nytt ställe där han inte känner igen sig blir han blyg, det märks tydligt. Han brukar sitta tyst och stilla och bara betrakta. Det är ofta inte långt till tårar i början, men efter ett tag brukar han tina upp och bli sitt ganska kaxiga jag! Gullungen ♥


God morgon

Hej på er! Vi har haft en orolig natt med väldigt lite sömn, trots att han låg mellan oss. Värst är det väl fär V som jobbar. Redan torsdag och snart står helgen för dörren igen! Veckorna rusar förbi, snart är det nästan jul :) Vi ska hälsa på min mormor idag, (alltså Colins "gammelmormor") vilket ska bli roligt då det var ett tag sen sist. Det har hänt en hel del sedan hon träffade lillprinsen senast.

Hoppas ni får en fin dag!



Morgonutsikt från vårt vardagsrum


Mina fina pojkar

Vi har varit ute på ett par gånger idag i det härliga vädret. En alldeles perfekt höstdag har det varit; vindstilla, sol och så den härliga luften. Jag älskar skiftningarna som kommer med årstiderna, alla har sin egen charm. Tänk vad tråkigt det hade varit att alltid ha sommar, eller alltid vinter! Man vill kunna längta lite också.

Ett par bilder på pojkarna från idag:

 

V upptäckte förresten att de två framtänderna i överkäken är på gång i Colins mun. Det är alltså nr 5 och 6. När de väl började komma växer de fram i en rasande fart tycker jag, och alla kommer i par - skönt det! Kanske är därför han sover lite oroligt då? Vi får se om nätterna blir bättre när dessa vuxit fram! Ser så sött ut med de båda sockerbitarna i underkäken nu :)


Rolig post

Vissa dagar är det roligare att hämta in posten än andra :) Idag fick jag nämligen tröjan från Eco Baby som jag vann för ett tag sen!


Jättemjuk och skön!

 

Jag valde den vita modellen i storlek 18 månader då de var små i storlekarna så det dröjer nog lite innan Colin kan använda den. Men hellre stort än för litet! Gillar detaljerna med de små knapparna vid halsen.


Onsdag och sol

Vi har helt underbart väder hos oss idag, så vi ska minsann bege oss ut igen.

Solen skiner och det känns riktigt varmt i luften. Imorse var det däremot lite kyligare så jag invigde nya jackan. Kom samtidigt på att jag nog behöver ett par nya vantar, fryser otroligt lätt om händerna!





Bilderna är från igår då vi var ute.

De visar utsikten från vårt hus, som kan vara riktigt storslagen. Som en tavla som förändras i takt med årstiderna. Det ser ut som att vi bor mitt ute i "ingenstans", men sanningen är att vi bor ganska centralt i vårt lilla samhälle. Läget är toppenbra, lugnt och stilla på en återvändsgata där Colin kan leka tryggt när han blir större.

Award

Jag har fått en award av söta Britta och blev såklart jätteglad över det :)

Man ska lista tre saker som ligger en varmt om hjärtat, visa sin favoritbild och skicka vidare till 5 bloggare.


 

 

1. Familj/vänner som gör livet värt att leva och betyder allt ♥

2. Vårt hem, som vi just nu håller på att färdigställa och sätta vår egen prägel på - här trivs vi ♥

3. Min förlovningsring, för allt vad den står för ♥

 

 

En av mina favoritbilder, Colin är 5 dygn.




Jag skickar vidare till:

Cecilia

Evelina

Michelle

Sofie

Emma


Inredning

Farligt att surfa runt på nätet ibland! Man hittar mycket fint :)

En snygg golvlampa hade jag velat ha, det saknar vi här hemma. Den grå nyansen på soffan gillar jag verkligen!





Allting kommer härifrån.



Jag är med och tävlar om en skinnväska från Vintage by Fé (värde 1 985 kr) hos Evelina här!

Här går det undan

Sedan en tid tillbaka är det full fart här hemma, och B-B gör nog bäst i, som ni ser i bakgrunden, att hålla sig i sitt hus... Inte lätt att fota en liten kille här inte!

Colin har inte börjat stå så mkt ännu - det går ju alldeles utmärkt att krypa :) Däremot har han börjat att resa sig lite smått mot möbler och sånt, men inte så att han är nära på att börja gå än på ett tag (tror jag!). En del saker händer ju på ett ögonblick, så vi får väl se. Att han är stark i benen känns i alla fall.

Photobucket Pictures, Images and Photos


Full fart framåt!

Photobucket Pictures, Images and Photos


Hallå - är det någon under mattan?


De fina byxorna köpte vi på H&M. Mudden i midjan och på benen är helt perfekt! En del byxor har en tendens att kana ner, men dessa sitter jättebra och kan ju växa med honom. Dessutom är de mjuka och sköna, vilket jag tycker är viktigt.

Lunch

Idag blir det en favorit i repris till lunch för Colin. Det luktar så gott, och är faktiskt godare än vad det kanske ser ut att vara ;)

 

Det blev några portioner att frysa ner också vilken är superbra att ha hemma. Det går åt en del nu när han äter två lagade mål per dag, och den här killen kan äta! Jag börjar undra om det finns något slut i den där lilla magen... Kan vara så att han brås på sin mamma, haha.



Photobucket Pictures, Images and Photos

 

Kyckling, krossade tomater, morot, lök, vitlök och oregano


Nu har han sovit en bra stund här, och eftersom jag redan hunnit äta lunch själv funderar jag på om det kanske är läge att ta tag i den där dammsugningen. Skönt att ha det gjort och lika bra att passa på!

Sovmorgon - äntligen

Hej på er!

Idag fick jag sova ända till halv åtta - underbart! Det var ett tag sedan Colin sov så bra, och länge. Han vaknade bara en eller ett par ggr inatt, och fick sedan komma över till vår säng. Kan det vara så bra att den här oroliga perioden börjar gå över? Det vore skönt, både för våran och lillemans skull.

♥♥♥

Jag känner mig i alla fall piggare än på länge, en sådan här natt var det som behövdes. Vi har ätit en sen frukost och tänkte ge oss ut i det fina vädret; solen skiner på oss här och jag hoppas ni har lika fint!

Blogga via Iphone

Jag har nu haft min iPhone i några veckor och kan inte annat än säga att jag är otroligt nöjd med den! Det är sambons gamla 3g, men den duger utmärkt för mig (har man dock provat den nya inser man att den är aningen snabbare, bättre bild mm). Man vänjer sig vid att den har allt, fungerar ju som en dator i princip.

Precis som många andra började jag undersöka möjligheterna att blogga med min iPhone men visste inte riktigt hur jag skulle gå tillväga då jag inte bara ville kunna MMS-blogga. Tur att man då har en sambo som kan det mesta om iPhone och kunde lösa problemet ;)

iPhone love - kan ni se vilken som är ny? ;)

 

För att kunna blogga laddar du först ner PhotoBucket (som är en gratis app) från AppStore. Via PB kan du sedan ladda upp önskade bilder. Gå från menyn in i "Upload Media" och välj helt enkelt den bild du vill ha. Därefter går du in på "My album" och trycker på Infoknappen. Då får du bland annat fram html-koden. Den kopierar du genom att trycka på texten.

 

När du sedan har skapat ett nytt blogginlägg, går du in i Html. Där trippelklickar du i rutan för att aktivera den, och dubbelklickar sedan för att kunna klistra in din html-kod. Därefter kan du även skriva önskad text till ditt blogginlägg, alternativt lägga in fler bilder, uppdatera och, ta-da - färdigt!


Photobucket Pictures, Images and Photos

 

 

Tack vare ett tips från Nadja så laddade jag även ner appen SimpleResize för att kunna ändra storlek på bilderna. Det har jag gjort med bilden här ovan, som är i ca storlek 300*400.


Ljus i vårt hus

Här har det i vanlig ordning tänts upp en massa ljus och vi kikar lite på Idol. Det stod mellan det och Ullared idag ;)

Vi har nyss fått sålt vårt gamla soffbord via blocket. Istället har vi nu detta, vilket jag är supernöjd med! Inga hemska hörn som Colin kan skada sig på heller. Toppen att bli av med saker så det slipper bli stående i något förråd och samla damm. Nu kan vi gå ut och äta eller något för pengarna istället; jag vet ju tex att en viss årsdag kommer upp snart...

Photobucket Pictures, Images and Photos

 

Jag funderade för övrigt på att skriva en liten guide - några korta instruktioner bara - hur det fungerar att blogga via iPhone, och då inte via MMS. Det är några som har undrat över detta, och det är ju inte alls särskilt svårt. Fler och fler inser födelarna med telefonen (däribland jag!) så det kan ju vara ganska användbart.

 

Hoppas ni har en fin måndagskväll!

 


Promenad

promenad tidigare idag. Grått och kyligt - brr!

B-B gillar bäst när han får slippa kopplet. Har jag koll en bit fram längs vägen så att det inte kommer någon annan hund brukar han få gå lös. Annars har vi nog inte riktigt så bra pli på honom att vi vågar släppa honom där det finns massa andra människor.


Photobucket Pictures, Images and PhotosPhotobucket Pictures, Images and Photos

Ni som har chihuahua vet nog att de ofta är ganska kaxiga av sig, och kanske lite skälliga ;) B-B är extra "vaktig" när vi har barnvagnen med! Då kan han skälla lite mer än vanligt.

Hej måndag

Här vaknade vi visst till liv vid sex, som vanligt numera. Sedan började vi dagen med tända ljus och Svampbob på TV:n. Mys nu på mornarna när det fortfarande är lite mörkt tycker jag!

Häromdagen uppgraderade vi vårt kanalpaket så att vi har lite barnkanaler då Colin så smått visat intresse för det. Lite tv-tittande skadar inte. Simpsons är kanske inte så lämpligt till små barn, men Svampbob kan ju uppskattas även av vuxna ;)

Colin djupt försjunken i TV:n

 

Igår kväll tittade vi på The Pursuit of Happiness som gick på TV. Den var ju riktigt bra, men tyvärr orkade jag inte se precis hela filmen. Synd, för det var inte så mycket kvar på den. Men jag anade att det skulle bli en tidig morgon, och det var ju inte helt fel.

 




Kalops

Dagen söndagsmiddag: kalops!

En klassisk husman och en av mina absoluta favoriträtter som är värd sin väntan. Det bästa är att det fungerar bra att göra mycket samtidigt och sedan frysa in i små barnportioner. Det enda man behöver tänka på är att inte tillsätta salt förrän man tagit undan det som ska serveras till mindre barn.

Jag utgick från det här receptet, men gjorde faktiskt dubbel sats idag:

600 gram högrev (eller likande kött)
2-3 morötter
2 gula lökar
3 msk smör
3 msk vetemjöl
1½ tsk salt
1 lagerblad
10 kryddpepparkorn
4-5 dl vatten

Bryn köttet i smör, låt det få färg på alla sidor. Strö över (salt) och mjöl och rör om. Tillsätt lök, lagerblad och pepparkornen. Späd med vatten och låt koka tills köttet är mört, ca 1½-2 h (efter ungefär 1 h tillsätter du morötterna så att de får koka med ett tag). Servera med kokt potatis och rödbetor.

Photobucket Pictures, Images and Photos


Ser väl gott ut?


Inte särskilt svårt att maten sköter sig mestadels själv, även om det kräver passning såklart. Det blev väldigt lyckat och köttet hade hunnit bli riktigt mört då jag lät det koka i 2 h. Det var första gången Colin provade min hemmagjorda kalops och han gillade det mycket; en stor portion slank ner ikväll till middag! Roligt när maten blir uppskattad. Nu är vi alla mätta och belåtna här hemma och orkar nog inte göra så mkt mer för idag ;)

V har för övrigt klätt fönstren utvändigt, vi har haft lite besök och även fått vår häck trimmad, så det ser rent och snyggt ut här nu. Dock tror jag inte att häcken blir så långvarig - förhoppningsvis åker den bort nästa år. Även gräsmattan ska snyggas till och mycket ska stensättas i trädgården är det tänkt. Lättskött ska det vara! Nu ska vi njuta det sista av helgen här - trevlig söndagskväll!

Söndag

God morgon, eller snarare god förmiddag!

Idag fick jag (och B-B) ligga kvar i sängen till halv nio - SKÖNT! Det var längsedan men välbehövligt idag. Den senaste tidens nätter har förstås satt sina spår, och jag känner mig lite halvseg. Ont i halsen har jag också, men jag hoppas inte att det är förkylning på gång. Jag har varit förkyld en gång sen Colin föddes och då klarade han sig, peppar, peppar. Men nog klagat för idag!

Vi har hela söndagen framför oss och väntar bland annat fint besök. Precis som igår blir det annars mestadels fix här hemma, blir lätt så med ett renoveringsobjekt till hus ;) Jag ska göra kalopps till middag hade jag tänkt - typisk söndagsmiddag då det tar ganska lång tid att göra men så är det också en av mina absoluta favoriträtter. Colin har bara provat den på burk så nu tyckte jag det var dags för "äkta vara".

(Bild lånad från Vinyldekor)

 

Jag älskar verkligen väggord. Det sätter en personlig prägel på hemmet och det finns ju så många olika budskap att välja på. Bilden ovan tycker jag är jättefin och hade passat bra i ett barnrum. Tyvärr kan man ju inte ha hur många som helst dock ;)


Filmat

Vi har haft en ganska lugn dag idag (efter en ganska dålig natt och tidig morgon), men åtminstone fått rensat i det s.k kontoret här hemma. Det blir lätt lite skräp liggande då man renoverar, och det är en ganska enkel lösning på problemet att kunna slänga in lite saker i ett rum som man bara kan stänga dörren om! Jag gillade verkligen inte att se röran och det känns bättre nu då man åtminstone kan gå in där, haha.

Nu finns där bara två bord kvar som ska läggas ut på blocket tänkte vi. Ett soff- och matbord som vi bytt ut. Bättre att sälja dem för en symbolisk summa och bli av med dem!

V har även spelat över filmer från videokameran (DV-band, inte helt praktiskt) till DVD-skivor, som är på Colin. Ända sedan han föddes har vi filmat med jämna mellanrum. Det är så kul att ha nu, en helt annan sak än att titta på kort. Jag är verkligen glad att vi filmat såhär i efterhand! Vi har också filmer från när jag var liten, och jag vet själv hur roligt det är att titta på dem nu. Jag kan verkligen inte förstå att Colin varit så liten när man ser banden...


Hotell

Om ett par veckor beger vi oss uppåt i landet, närmare bestämt till Skövde för att hälsa på Colins faster. Vi har bokat in oss på hotell Scandic Billingen som ser jättefint ut! Där fanns inte så jättemkt att välja på men jag tror det blir bra. Frukostbuffér på Scandics hotell brukar ju vara något att se fram emot ;) Kanske någon av er som varit där?




(Bilder lånade från Scandics hemsida)

Vi tänkte stanna till på vägen i Jönköping, på Ikea, för lunch. Blir lagom med en liten paus där. Sedan är det ju familjevänligt och praktiskt. Och sen kan man ju hitta något som man vill handla med... ;)

Äntligen helg

Hej på er! Härligt med lördag och kvalitetstid hela familjen. Vi har haft en orolig natt och det är en liten herre här som absolut INTE vill sova, haha. Trots att han varit uppe sen kl 6.

Vi har gråmulet väder och lite regn men det är ju ganska mysigt det med. Har lite fix här hemma som måste tas tag i idag. Ville bara önska er en fin lördag!

Fredag

V är och lägger Colin nu (han somnade visst just) som tappert klarade av att hålla ögonen öppna ända sedan lunchtid idag. Han var så duktig och höll humöret uppe trots att han var trött stackarn. Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och mysa med mina andra pojkar ♥

Önskar er en fin fredagkväll!


Frisördags

Såhär lagom till löning sitter jag och funderar på om det inte vore dags för ett nytt frisörbesök snart. Det är nog nästan 3 månader sen sist! Då slingade jag håret också men det får allt vänta lite till. Det är så trist med slitna toppar och det känns verkligen inte fräscht. När jag jobbar är det förstås lite mer begränsat med tider så då bokar jag alltid ny tid när jag ändå är hos frisören, men nu är jag ju lite mer flexibel, haha. Får se till att ta tag i det snart!



Det är snart dags för lite middag här hemma för en otålig ung man. Blev lite knas med Colins sovtider idag. Då han inte somnade som han skulle på FM blev hans första nap senare än vanligt, vilket i sin tur ledde till att han vaknade först vid lunch. Sedan dess har han alltså varit vaken och ville minsann inte sova! Nu är frågan om jag kan hålla honom vid gott mod fram till läggdags? ;)

Höst

Säga vad man vill, men nu är hösten HÄR. Gulnande löv på marken, allt mörkare kvällar och klarare luft är några tydliga hösttecken. Tempot stannar av på något sätt efter sommarens alla aktiviteter.

Vi har varit ute på en skön barnvagnspromenad och vädret är helt underbart, alldeles lagom ljummet. Luften är sådär fyllig och alldeles stilla, mättad av höstens dofter.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos



Jag tycker att det är en av de bättre årstiderna vi har; man varvar ner, tänder ljus, myser och kan ta det lugnt inomhus med gott samvete.

Vad tycker ni om hösten?

LöneFredag

God morgon!

 

Fredag och löning, blir väl knappast bättre!? Jag har piggnat till efter lite kaffe (behöver nog inte nämna något om natten). Colin somnade ett par gånger här på förmiddagen men vaknade lika fort igen. Det är dåligt med sömnen just nu. Men någon gång vänder det ju - vi kan bara ge honom den trygghet och närhet som han verkar vara i lite extra behov av just nu ♥

 

Photobucket Pictures, Images and PhotosPhotobucket Pictures, Images and Photos

 

 

Städningen klarades av snabbt igår (skönt att ha det gjort inför helgen) så idag får vi se vad som händer. Kanske ger vi oss iväg en liten sväng. Det är skönt att kunna ta dagen lite som den kommer ibland. Härligt med fredag är det i alla fall!


Idol-kväll

Vi turas lite om här hemma för att få lilleman att sova. Han har så svårt att komma till ro så det brukar ta ett tag... Vi får se hur det går! Hoppas att jag hinner se lite av Idol i alla fall - lite extra kul när man vet någon som är med :)

Ikväll har vi ätit hemmagjorda hamburgare med friterade lökringar till - rekommenderas! Dock inte om man bantar kanske ;) Man kan inte äta det alltför ofta. Får se om lillen somnar snart så vi hinner koppla av framför TV:n en stund ikväll. Det tar på krafterna att sysselsätta en busig liten kille! :)

Ha en fortsatt bra torsdag kära läsare!

Hemtex

Hemtex har öppnat öppnat sin webbutik (för de har väl inte haft det förut?), och de hade fått in söta påslakanset till spjälsäng för mellan 199 kr och 299 kr. Min favorit är förstås den blå med stjärnor, hade passat fint in i Colins rum! Jag tycker bättre om lite enklare mönster med milda färger.

Handlar man baby/barn-produkter för 300 kr får man dessutom 20 % på ett köp!


Smart!

Imorse började jag leta efter Colins kofta men kunde inte hitta den.

Trodde såklart att jag glömt den på rytmiken igår och gick dit idag för att se efter om den låg där. Jag pratade med vaktmästaren som låste upp, men inte fanns där någon kofta inte. "Nähä, då får jag leta vidare", sa jag. På väg därifrån kom jag på att jag varit lite för smart för mig själv när jag igår lagt koftan i säkert förvar i åkpåsen för att den inte skulle komma bort! ;)

Så kan det gå!

Colin idag

 

Underbart väder ute! Det kommer nog bli ganska varmt. En rolig sak när vi är ute och går är att alla kommer fram för att hälsa på B-B och ska prata med honom. Ingen ser Colin i vagnen. Men B-B blir väl glad över all extra uppmärksamhet, haha. Det kan han behöva!


Godmorgon på er!

Här fick vi en ovanligt tidig morgon då busungen vaknade kring 6! Detta trots att han inte somnade förrän närmre 9 igår kväll efter en lång nattning. Förmodligen blir det en tidig förmiddagslur idag ;) Sambon fick sällskap idag till frukosten som omväxling men jag vet inte om han föredrar lugnet då han är uppe själv (med BB) hehe.

Jag hann se tillräckligt mycket av Idol för att se att min fd klasskompis är vidare iaf - kul! Har man det som dröm att få vara med i Idol måste det vara en fantastisk upplevelse och erfarenhet.

Själv är jag så glad över det jag har. Jag lever MIN dröm just nu och kunde inte önska mer av livet! Det är en underbar känsla att vakna varje dag och bara känna att man är så nöjd och glad över det man har.

9 månader

Hittade det härPampers hemsida. Låter ju precis som det vi upplever med Colin just nu, fast det har varit ett tag redan. Lite blyghet har vi märkt från hans sida, och sömnen - ja, den har blivit lite störd på sistone ;) Men det ska ju gå över så det kommer nog bli bättre så småningom. Det märks tydligt på honom att han blir lugn när man håller honom eller när han får ligga nära. Och då får han såklart göra det, lilla hjärtat

Idag blir han för övrigt hela 9 månader, och det händer saker hela tiden! Fler tänder på gång, han säger "mamma", kryper fortare än blixten, står ganska stadigt med stöd, sover oroligt, utforskar allt (med munnen!) och ammar numera bara morgon och kväll.



Vad hände?

Till vänster är Colins första "jeans", som är extremt gulliga, och till höger jeansen han kan ha nu! När blev vår lille kille så stor?! Samtidigt som att det ibland kan kännas som att det var igår han kom till oss, är det på ett sätt svårt att minnas ett liv innan han fanns. Det är bara så självklart att det är just Colin som är en del av vår familj nu.

Rytmik

Det började bra då vi kom inklampandes på rytmiken när den redan startat - jag som verkligen inte gillar att komma för sent. De måste ha börjat tidigare eller något för vi var där på utsatt tid! Jag valde att vara med den senare gruppen med lite äldre barn istället. Och det gick ju alldeles utmärkt det också. Fick lära känns lite nya ansikten.

En liten tjej var 1 ½ månad äldre bara, så hon är också född sent på året. Alla barn jag annars känner till här i byn är ju födda 2010 (blir en stoor kull!), så jag undrade om inte Colin skulle få några klasskamrater ;) Men hon som har lite mer koll på läget sade att de blir i alla fall 10 barn i 2009 års kull, och det känns ju bra! Kanske lika skönt då klasserna inte är alltför stora med...

Photobucket Pictures, Images and Photos

 

 

Det här är ju ett mindre samhälle så man får vara glad att det finns en skola i närheten. De har upp till åk 5, sedan blir det till att åka buss en liten bit. Då det är så otroligt mycket barnfamiljer (däribland vi) som flyttat hit kommer klassen under Colins att bli väldigt stor - över 20 barn och det är en hel del för att vara här - tror jag.

Rytmik tar på krafterna så det var en trött liten kille som slocknade ganska snabbt här hemma efter lite mat i magen. Jag har passat på att äta lunch (i lugn och ro) och nu myser jag med B-B, den lille kelgrisen ♥

Tävlingar...

kan det ju inte bli för många av!

Jag är nu också med och tävlar hos Floosan om ett väggord värt upp till 250 kr.

 

Jag älskar väggord, och vi har ju bland annat det här i Colins rum.


Jippie

Vilken rolig överraskning jag fick när jag loggade in här och fick se att jag vunnit i en tävling hos söta Sofie! Vinsten är en jättesöt tröja från Ekobaby.

 

Nu ska vi äta lunch här, innan det är dags för en övertrött kille att sova lite ♥


Onsdag

God morgon onsdag! Här ska vi strax bege oss mot rytmiken. Jag tror att Colin tyckte det var ganska roligt sist. Där är barn i väldigt varierande ålder! Den minsta var inte många veckor. Tänk, har Colin verkligen varit så liten!? Nu ska vi se till att bli klara här. Tar lite längre tid nu än innan man fick barn ;) Mkt som ska fixas och tas med. Solen skiner iaf så jag hoppas på en fin dag!

Kaffe

Har nyss avnjutit den obligatoriska koppen kvällskaffe tillsammans med krisp- och apelsinchoklad (ICA's egna). Det var inte dumt vill jag lova! Halv 8 hos mig står igång på TV:n men det är inte så ofta vi hinner se det då det sammanfaller med lillemans nattning. Ibland kan det ju ta en stund beroende på hur trött han är ;)

Efter är det i alla fall Idol och det hoppas jag vi hinner se. Kul att se om min fd klasskompis går vidare!

Idag har vi i alla fall fått golvvärmen inkopplad så den ska testas så fort värmen sätts igång. Kommer nog bli skönt i vinter, och det bästa är att vi slipper de fula elementen (eller radiatorer som det så fint heter). Jag gissar att B-B's nya favoritplats kommer vara i köket, han älskar värme :)

Nu ska här tändas lite ljus - ha en mysig tisdagskväll!



Underbar låt



av Joshua Radin "I'd rather be with you"

Barnmat

Jag lagade middag till Colin förra veckan (brukar göra till flera ggr, mixa lätt och frysa in då han inte kan äta samma som oss alltid), och det blev så gott att jag funderar på att göra samma till oss snart! Utan att mixa då förstås, haha. Snabbt och enkelt, vilket är en stor fördel ;)

Det är bara att bryna kycklinfile i mindre bitar, i med lite lök, krossade tomater, vitlök och morot. Sedan kryddade jag med oregano (som är en favoritkrydda). Går så bra ihop med tomat, och de krossade på burk är en superbra bas som barn brukar gilla. Passade fint med pasta till.

En mätt och belåten kille!

En stor fördel sedan jag började göra mat till Colin är att vi själva minskat en hel del på saltet. Då man inte tillsätter det i barmaten hittar man andra vägar att krydda maten och ofta saknar man det inte särskilt mycket! Salt finns i det mesta och det är inte nyttigt att få i sig för stora mängder.

Lek pågår

Här leks det för fullt nu på morgonkvisten! Natten har faktiskt varit ganska bra men Colin vaknade och var orolig som vanligt kring 10. Men jag är glad över några timmars sammanhängande sömn så vi är pigga och redo för en ny dag!

Photobucket Pictures, Images and Photos

Den här koftan såg jag på babyavdelningen hos H&M sist vi var där. Jag älskar koftor och tycker den är så söt. För 50 kr är den nog lite av ett fynd. Just den här är en present från en isländsk "kusin" (på Island kallas alla likt USA för kusiner) men jag funderar på att köpa på mig nån till i en annan färg!

Barnstol

Jag såg att Jysk fått in en sådan här barnstol, liknande Tripp-trapp-stolen. Vit är den dessutom och ser riktigt fin ut!

(Bild lånad från Jysk)

 

Det bästa är att den bara kostar 499 kr! Känns som att den kan vara värd att spana in.

Vi har än så länge bara den här från IKEA, men den är ju inte lika rejäl. Däremot smidig att ta med!


Eftermiddagen

Jag skulle nog inte sagt så mycket om vädret för här har regnat hela dagen, haha. Blåser gör det också så någon promenad har det inte blivit. Fast man ska ju inte klaga då det faktiskt går att hålla sig inne! Dock är det lite kyligt även inomhus, men imorgon ska golvvärmen till köket anslutas och sen kan vi faktiskt välja att sätta på värmen om vi vill :)

Nu till kvällen har vi ätit något så gott som älgsoppa, men det påminner ju ganska mycket om oxkött så det är ju nästan som vanlig grönsakssoppa. Gott var det i alla fall och den tackar vi bäste pappa/morfar för! Soppa passar nu när vi går mot en kallare årstid tycker jag.

Chunky Poncho Cardi SEK 1499, Filippa K - NELLY.COM

 

Den här ponchon från Filippa K hos Nelly hade gärna fått värma mig nu i höst... Fast priset på 1500 kr var allt lite saftigt för mig :)

iPhone

Tack vare världens bästa sambo som löste problemet med mobilbloggning så kan jag nu också ladda upp bilder från mobilen. Säg, vad klarar en iPhone INTE? :)

Photobucket Pictures, Images and Photos

Jag inviger nya tröjan från H&M som är riktigt mjuk och skön!

Lite orolig

Godmorgon!

Måndag och ny vecka. Vädret verkar vara bättre här så vi hoppas på att den här veckan bjuder på lite mer utomhusaktiviteter.

De senaste kvällarna (inklusive igår) har sett likadana ut för Colins del. Han somnar gott mellan 7, 8-tiden och sover ofta ostört fram till kl 10 ungefär. Då vaknar han och gråter. Jag eller V tar upp och tröstar honom tills han somnar men så fort vi försöker lägga honom i sin säng vaknar han direkt och är jätteledsen.

Det har hittills resulterat i att han får sova mellan oss. Han vill ligga nära, nära. Som om han är rädd för att vi ska försvinna. Tidigare sov han hela nätter från 2 månaders ålder i egen säng. Men nu fungerar det inte alls. Vi fick flytta tillbaka sängen från hans rum till vårt igen. Kan möjligtvis vara separationsångesten som brukar dyka upp vid den här tiden..? Undrar hur länge det brukar hålla i sig? Det är så synd om honom när han vaknar och är sådär orolig.

Och vi har nog allt varit lite bortskämda med sömnen förut ;)

Tavelhylla

Idag kom tavelhyllan i köket upp.

Den passade in där riktigt bra! Väggordet tycker jag gick fint ihop med fotona också, Love. För det beskriver ju ganska bra vad vårt hem är fyllt av ♥

 

Vad tycks?

 

Vi har haft en mysig söndag med familjen och ätit en fin "söndagsmiddag" ikväll som V stod för. Hemmagjorda köttfärsbiffar, kokta grönsaker, potatis och brunsås. Husmanskost är underskattat! Nu följer vi såklart valvakan på TV med spänning.

 


Mobil

Testar att blogga från mobilen!

...och det funkar ju alldeles utmärkt! Nu kan jag ju säga att jag är 100% nöjd med iPhonen ;)

19 september

Söndagen 19 september och valdag.

Jag var som sagt och röstade tidigare i veckan. Även om man kanske inte är superinsatt och har läst på om precis allting så tycker jag det är viktigt att man gör sin röst hörd och åtminstone utnyttjar sin rösträtt. Det finns ju en möjlighet att rösta blankt om man är osäker på vart man står - då har man i alla fall röstat. Och det tycker jag är huvudsaken, att visa att man bryr sig.

 

Jag har sett några av debatterna på TV och även varit inne här och kikat för att förbereda mig lite. Jag är annars inte särskilt insatt i politikens värld, men man vill ju ändå vara med och påverka Sveriges framtid. Det är viktigt för mig.

 

Har ni eller ska ni rösta idag?



Twilight

Ikväll har vi ÄNTLIGEN sett Twilight - Eclipse. Jag har väntat länge på detta, och visst var den bra! Men jag är ju lite av en förespråkare av böcker. Det blir alltid mer detaljerat och utförligt. Det känns lite som att filmen hastar igenom mycket.

Nu är det två trötta pojkar här. En som visst vaknat till lite hör jag, och så B-B som sovit i mitt knä hela kvällen ;)

God natt mer er!


Hallen - före och efter

Vi har unnat oss lyxen att ta hem mat då ingen av oss orkade laga något själva :)  Vissa dagar blir bara så. Nu har jag som vanligt tänt en massa ljus för det är allt lite ruggigt inomhus också...

Tänkte bjuda på ett par bilder på en del av hallen, hur den såg ut innan vi flyttade in och nu. Färg gör skillnad alltså!



 

NU är det bara lite småsaker som ska upp på väggarna (när vi hittar något passande). Väggorden "All we need is love" hittade V och jag blev så glad för dem! Han vet vad jag gillar :) Tanken är väl också att byrån i ek som skymtar i hörnet nere till höger ska bort någon gång. Vitt, vitt, vitt ska det vara!

 


Handlat idag

Inte blev det något härligt strosande på stan idag - vi småsprang snarare mellan butikerna för att komma in i värmen så fort som möjligt! Det blåste och regnade och var allmänt ruggigt. Nu stannar vi inne för resten av dagen!

Vi hittade dock lite smått till oss alla tre. Jag köpte en sådan här tröja, snygg till leggings/tights!



V hittade en mysig tjocktröja - behövs idag!

 

Och till Colin blev det ett par lite mjukare byxor och en farfarströja (också från H&M). Älskar de där muddarna som är så praktiska! Blev även ett par vantar och "tossor" till busungen. Skorna från Kavat jag beställt dröjer lite till, och han behövde nåt som är varmt och skönt om de små fossingarna. Han går ju inte än, utan sitter mest i åkpåsen i vagnen.

 


God morgon lördag

Godmorgon!

Här har vi haft en någorlunda bra natt. Colin har vaknat ett par gånger men var inte pigg alltför tidigt så det går väl på ett ut! Vi har sovit fyra stycken i en och samma säng, vilket är otroligt mysigt men kanske lite trångt, haha. Åtminstone för V som inte hade många cm att ligga på. Pojkarna tar ju de plats de behöver ;)

Här ska vi in till stan en sväng. Återstår att se vad vi kommer hem med! Något i klädväg ska vi väl hitta hoppas jag! Åtminstone till Colin. Jag inviger nya tröjan och tightsen idag. Tightsen är supersköna, hoppas att de håller former bara!

Här blåser nästan storm idag med, men jag hoppas vi klarar oss undan regnet. Blåst + regn är ingen bra kombo! Ha en fin lördag!

Fredagsmys

Ja, för vi myser inne ikväll med tända ljus i höstmörkret. Regnet har riktigt öst ner, och det lockar inte att gå ut! B-B är nöjd med att få ligga hos oss här i soffan, sötnosen. Han tycker att det blir lugnt och skönt när busungen lagt sig :)

Och, ja, det är mycket vitt och svart som går igenom i vardagsrummet med. Älskar högblankt!

Hoppas ni får en riktigt härlig fredagskväll fina läsare!


Middag

Colin har ätit massor idag, som om det inte finns någon botten i den lilla magen. Lax (en av favoriterna) med potatis och morötter till lunch och middag, nektariner, yoghurt och gröt. Men det är klart, han rör ju sig mycket också och gör väl av med en hel del energi!

Vi har haft en trevlig dag med fint besök, lekt en hel del och myst inne såklart då det regnat mycket. Jag och pappan i huset har ätit hemmagjord pizza som blev riktigt god nu ikväll. Paprika, färska champinjoner, mozzarella och oregano på min. Hämtpizzan här i närheten är ingen höjdare och då är det ju bättre att göra själv! Den nya ugnen med varmluft gör det mesta godare faktiskt.

Middagen ikväll

 


Polarn & Pyret

Fint från PoP!

De har fri frakt just nu dessutom! Och jag har visst en rabatt på 15% på ett helt köp liggandes... Får nog kika vidare lite där ;)

ZIP

TRÖJA

 

TRÖJA

KOFTAJEANS


Bilder lånade från PoP

Äntligen fredag

Idag känner jag mig riktigt pigg faktiskt. Det verkar som att det börjar gå åt rätt håll med sömnen igen för Colins del. Han var orolig igårkväll och vaknade några gånger, men vid halv elva, elva somnade han för natten och sov till kl 6, just då sambons väckarklocka ringde. Perfekt timing! Det gör så mkt när man får sova åtminstone några timmar i sträck så nu är vi redo för en härlig fredag :)

Även om man är mammaledig så är det alltid något visst med fredagar. V blir ju hemma i två dagar och nu ska vi bara njuta av ledigheten tillsammans då köket i princip är helt klart (bara lite fönsterfix utvändigt). Det har varit mycket jobb på sistone.

Flera nya läsare har hittat hit och det är ju jätteroligt! Hoppas att någon av er stannar :)

Mina fina pojkar igår


Väskor

Idol (naturligtvis) står på här hemma, och jag blev lagom förvånad då en gammal klasskompis kom in framför juryn, och dessutom gick vidare med guldbiljett. Kul! Det blir roligt att följa.

Båda pojkarna sover nu gott i sina sängar, och jag sitter här och spanar på lite väskor. H&M har fått in flera snygga. Jag hade ju faktiskt behövt en ny. Eller, ja, behöver och behöver... Är lite inne på brunt i alla fall.

Väskor kan man ju inte ha för många av, och Speedyn känns inte så praktisk när man är iväg med Colin och ska ha en massa saker med sig... Annars är jag mer än nöjd med den. Helst skulle jag ju vilja ha en som man kan hänga tvärs över bröstet och ha båda händera fria. Det vore praktiskt!


Förstoring

Det är svårt att se hur stor den är på bild då vi inte har någon ram eller kan ha den på väggen, men måtten är i alla fall 50x75 cm. Stort! Som en riktig affisch. Vi beställde alltså från Fujidirekt när de hade en kampanj med halva priset på förstoringar. 45 kr betalade vi och det är ju riktigt billigt. Lite annat smått fick också följa med när vi ändå beställde.

Finaste, finaste Colin ♥
Han undrade nog lite vem den där stora bebisen var som skrattade så stort mot honom :)


V ska försöka slänga ihop en "enkel ostkaka" sedan, alltså ingen riktig, från grunden. Det tar lite längre tid. Får se hur detta ska bli! Färdig ostkaka som vi brukar köpa är i alla fall riktigt gott. Passar bra att mysa med i TV-soffan ikväll, för här är det fortfarande regnrusk!

UPDATE: Ostkakan fick klart godkänt! Snabbt och enkelt att göra den, men Frödinges är nog snäppet värre ;)

Röstning

Nu är det gjort!

Jag har varit iväg och lagt min röst. Tycker att det kändes lika bra att förtidsrösta, och det är ju faktiskt viktigt att utnyttja sin rösträtt.



Jag var inom och hämtade ut förstoringen som kom idag med. Wow - så fin! Den blev riktigt bra faktiskt, jag oroade ju mig lite för skärpan och så. Ska visa sen! Stor är den, riktigt stor :) Jag vet någon som kommer bli glad i alla fall!

Storm

Oj, här vaknade vi upp till dagens storm!

Det regnade och blåste massor, men Colin har sovit riktigt bra inatt så jag är nöjd ändå :) Han vaknade ett par ggr mellan åtta och halv sju imorse, fast det får ju helt klart godkänt. Hoppas det går åt rätt håll nu då.

Ska vädret fortsätta så här blir det mys inomhus. Annars hade jag tänkt se om jag kanske hade möjlighet att förtidsrösta, det är ju viktigt att ta sitt ansvar. Blir andra gången för mig i år. Vore skönt att ha det avklarat också, blir nog en aning mer folk på söndag.

Igår kom förresten andra försändelsen från min beställning hos Fujidirekt. Nu väntar jag bara på den tredje och sista som ska bli så spännande att få se. Det är den största bilden (en present). Hoppas skärpan blir ok!

 

IKEA köpte vi en svart tavellist som är tänkt att hamna mellan de båda fönsterpartierna i nya köket (fler bilder här). Vi köpte ramar också och nu har vi alltså fått de förstoringar som ska in i dem! Kanske kan ordna med dem idag så hoppas jag att vi kan få upp hyllan snart. Det behövs någonting där för det ser lite tomt ut!



Lite nytt

Istället för den stickade tröjan i föregående inlägg så hittade jag en tunnare variant på Gina Tricot. De fanns i många olika färger, men fastnade för grått. Leggingsen är köpta på Lindex - de hade en hel del att välja bland! Testade med de lite grövre "bootsen" från Skopunkten till, och känns som att de kan funka? Har annars ett par svarta höga, skinnstövlar som jag tror blir bra!



Jag hade tänkt mig en svart parkasliknande, längre jacka men kom hem med raka motsatsen! Hittade den på Stadium och kunde inte riktigt släppa den. Behöver något som funkar när man går med barnvagnen eller är ute med Colin, och tvätta går ju. Har faktiskt aldrig haft något vitt förut...



En sådan här fick också följa med hem! Bra basplagg.

Shopping idag

Vi är hemma igen, lite fattigare men mycket nöjdare :)

Jag var inom Gina Tricot idag och provade den här tröjan som var supermysig! Tyvärr fanns den inte i min storlek. Precis rätt färg och stickning tycker jag. Vore jättesnygg till ett par leggings nu i höst.


Hittade dock en del annat som jag tänkte visa sen!

Onsdag

God morgon på er!

Här har vi som vanligt varit igång en bra stund. Idag blir det som sagt en shoppingtur för mig och lilleman, och jag hoppas på att hitta något fint. Colin åker som vanligt i gå-stolen och ropar "mamma, mamma". Hjärtat smälter ju varje gång ♥

Nej, nu ska vi se till att bli klara här så vi kan bege oss iväg. Hoppas ni får en bra onsdag!

Kvällsmys

Den här dagen har verkligen bäddat för inne-mys. Det har regnat och blåst ordentligt - stackars V som tvingades vara ute hela dagen i det här vädret!

Colin är nattad nu så får vi se om han kan sova. Vi myser med kaffe och choklad och väntar på Idol som börjar snart! Finns ju mkt bra med hösten med :)

Vi ska in till stan på en shoppingrunda imorgon. Får hoppas på bättre väder då! Bla lite baströjor behöver införskaffas, något liknande den nedan kanske. Gillar de här "farfars-tröjorna" riktigt mkt.



En riktigt varm och skön (nu får funktionalitet gå före stil, om man inte kan få båda, haha) vinterjacka behövs med. Där tror jag tyvärr inte att H&M har så mycket att komma med. Hoppas att man hittar något - helst till ett ok pris :)

Energi

En dusch och lite kaffe senare så är jag lite mer människa ;)

Konstigt det där, hur man trots så lite sömn under en längre period kan vara så pigg! Innan jag fick barn räckte det med en dålig natt för att man skulle känna sig slut, haha.

Jag tror också att amningen gör mkt. Det tar en hel del energi. Nu ammar jag bara morgon och kväll, och nån gång på natten ibland. Det känns alldeles lagom! Bara efter att jag trappat ner med detta känner jag mig mkt piggare.

Jag och en pigg kalasfirare i söndags!

 


Lindex

Jag har nog nästan aldrig själv handlat något på Lindex (förutom underkläder, strumpbbyxor etc) men den här koftan såg riktigt mysig ut! Sådant behöver fyllas på med nu inför hösten.

Lindex Shop Online - Cardigan


Lindex Shop Online - LeggingsLindex Shop Online - Leggings
Leggings behövs med! Snyggt med enkla små detaljer! Kanske värt att spana in där..?

Gäsp

Inte mkt sömn den här natten inte...

Jag tog nog upp Colin 10 ggr då han gnällde och fick ha honom hos mig tills han somnade om. Men det dröjde inte länge innan han vaknade igen. Känns som att jag själv knappt hann somna mellan gångerna själv.

Ja, ja. Det är tur att dagen blir lugn. Lite besök och sen inget mer vad jag vet. Som småbarnsförälder blir man smått besatt av sömn ;) Tur det finns kaffe! Får bli en kopp (eller två!) nu så man blir människa, haha.

Nytt försök

Ullared är ju alltid lika roligt att titta på! Kjell och Ros-Marie har ju blivit värsta stjärnorna nu, haha. Morgan är min personlige favorit. Tyckte lite synd om honom efter första säsongen där han nog inte framställdes helt rättvist. De kan ju klippa och klistra så att det blir lite extra dumt ibland.

Vi gör ett nytt försök med Colin i vårt rum inatt och hoppas att han kanske sover lite lugnare när han ligger nära oss. Han brukar sova bra fram till elva-tiden ungefär, sedan börjar han vakna med jämna mellanrum. Vi får se hur det går.

God natt med er ♥

Drömresan

Efter att ha varit i USA en gång är jag frälst, och vi ska definitivt dit igen. Trevliga människor, god mat (ja vi levde på deras lokala delikatesser, hamburgare och pizza - men gott) och så finns där extremt mycket att se. Vi var ju bara i San Francisco och Las Vegas, men nästa gång vill jag verkligen till New York! Kan tänka mig att det är ganska häftigt att vandra omkring där, lite annorlunda än Sverige ;)

Bild lånad från Ving


Vi kommer förmodligen inte åka inom de närmaste åren, nu står först djurparker och lekland på tur, vilket så klart kommer bli jättekul det med! Men om ett par år kan jag tänka mig att resa dit.

Det är perfekt att mellanlanda i New York ett par dagar och sedan åka vidare. Det svåra är väl att veta vad man vill hinna med därefter. San Francisco kommer det nog faktiskt bli igen för våran del, för vackrare stad har jag aldrig upplevt. Både jag och V är överens om att hade vi bosatt oss utomlands någon gång så skulle det bli i just SF!

Lunch

Det bästa med att ha kalas är nog alla rester som man kan njuta av dagen efter, haha. Jag har nyss ätit en riktigt ordentlig lunch med potatisgratäng, kycklingfilé, kassler, sallad och ägg! Lillen sover fortfarande efter förmiddagens promenad så jag kunde äta i lugn och ro - han måste varit trött efter gårdagens och nattens bravader.

En av sakerna vi bjöd på igår var som sagt de marinerade bönorna. En riktig hit! Även de som inte gillar bönor i vanliga fall kunde säga att de var goda (förutsatt att man gillar vitlök då såklart).

Jag blandade en förpackning bönmix (vill man göra det ordentligt kan man ju koka bönorna själv) med en msk vitvinsvinäger, 1 msk rapsolja, ½ tsk salt, svartpeppar, vitlök och en liten rödlök. Sedan fick de marineras över natten. Och så gott det blev! Ett perfekt tillbehör till salladen.

De senaste inköpen

En dålig bild på mig idag, men koftan syns i alla fall. Självutlösare ska det ju finnas på den här kameran, men hur den fungerar är en annan sak... Kanske dags att läsa den där manualen?

Koftan från Gina Tricot är en ny favorit! Likaså bootsen från Skopunkten som är sköna.

Då det var kyligt imorse (frusen eller vad..?) fick en långärmad tröja åka på under koftan, men den får nog bytas ut för det var riktigt skönt väder ute idag!




Då var helgen slut

Ny vecka och nya möjligheter.

Jag har haft en fantastiskt bra helg! Det var bara kära syster som saknades ♥ Vi fick mycket komplimanger för köket och Colins rum, och det är ju alltid kul!

Natten blev inte mkt bättre för Colins del, trots Panodil, så det är kankse inte tandvärken som är boven. Han kanske helt enkelt sover lite oroligt. Funderar på om vi ska flytta tillbaka sängen till vårt rum..? Det kan vara värt att prova åtminstone. Enklare att lyfta över honom till oss än att springa ut och in ur hans rum om nätterna.

Nu har han förresten börjat vinka lite, och klappa händerna. Det ser så gulligt ut :) Vår lille buse som gör oss stolta precis varje dag!

Live it

I födelsedagspresent fick jag bla en sådan här, Liveit-box.

Live it grundades 2005 och är marknadsledande inom upplevelsepresenter. Det fungerar som en form av presentcheck som man kan lösa in.


Kul idé tycker jag! Ibland vet man kanske inte vad man ska köpa, och det är ju dumt att ge bort saker som kanske bara blir liggande. På så sätt kan man ju hitta på något kul istället. Jag tror att vi ska gå ut och äta, bara jag och V. Man uppskattar de stunderna av ensamtid desto mer när man väl får dem!

Festligheter

Efter en intensiv -men rolig - dag kan vi nu pusta ut i soffan!

Vi har haft fint besök och njutit god mat så vi är nöjda allihop. Colin har lekt och haft fullt upp han med så jag gissar att det är en trött kille som kommer slockna efter sin gröt idag. Just nu äter han och säger "mamma" om och om igen, hihi. Vi ska prova att ge Panodil för natten (mot tandvärken) och se om han sover bättre. Hoppas!

Mycket mat som blev lyckad och uppskattad. Det tog sin lilla tid att förbereda men i slutändan var det värt det. Det är lite roligare att bjuda då man gjort det mesta själv. Fina blommor, och presenter fick jag också. TACK!

 

Nu hade jag hoppats att vi skulle se Twilight - Eclipse, ikväll... Vi brukade se film var och varannan dag förut, men nu blir det mer sällan. Får väl se vad Colin säger om det ;)


American Pancakes

Söndagsmorgon hos oss!

Det luktar ganska trevligt :)

V älskar sina pannkakor. På helgerna finns det lite mer tid till sånt!

 

Nu är här fullt upp idag. Bord som ska dukas bla annat och så tänkte jag (eller V) hinna dra ett varv med dammsugaren. Sen ska sallader göras, uppläggningar ska fixas och allt annat där till. Men det är kul! Och Colin glider runt i sin gå-stol och betraktar allt, älsklingen.

 

Hoppas ni får en underbar söndag ♥


Nova Star

Här är ytterliggare en lugn kväll hos oss. Lillen sover sedan ett bra tag. Vi har föreberett lite det vi kunnat för morgonens "kalas" med bakning, marinering osv. Har testa att marinera bönor och det kommer nog bli riktigt smarrigt! Kanelbullarna är provsmakade och även godkända *puh*

Har för övrigt tittat på Nova Stars kläder här. De har så mkt fint!




Jag älskar just den blå nyansen (surprise!) som går så fint till Colins klarblå ögon, och den enkla designen.


Rum till en liten prins

Jag minns fortfarande när V höll på för fullt i Colins rum och renovera för att få det färdigt innan han föddes. Jag var höggravid, och, ja gjorde inte så mycket just där ;) Vi visste att det skulle bli en liten kille, och först tänkte vi ju såklart på blåa väggar, men fastnade i slutändan för just grönt. Ljust, ljust grönt.

Såhär såg det ut innan där inne.

Rummet hade nog inte använts som sovrum på många år... Inbyggnadsgarderoberna åkte ut nästan direkt, de fanns precis överallt i alla vinklar och vrår i hela huset faktiskt.  Fönstret är det enda som är kvar, men det ska bytas vid tillfälle också!

 

Nu ser hans rum ut så här med den nya sänghimlen (än så länge låter han bli den i alla fall).

De små tavlorna matchar såklart hans Busungar-rullgardin.

Prinskrokarna var jag tvungen att köpa när jag såg dem på en sida på nätet - tycker de är så söta!

Fler bilder från rummet finns här.


Just nu hos oss...

Luktar det gott? Jaa!

 

Jag har bakat kanelbullar till imorgon. Det är något jag aldrig tröttnar på, och går så bra att frysa in för att ha vid oväntat besök. De blir som nybakta när man värmer dem igen! Granitbänken är det bästa bakbord man kan ha dessutom, så nu är det lite roligare att baka. Återstår att se om bullarna är goda, men det hoppas jag på. För luktar gott gör det onekligen ;)


Hej lördag

God morgon!

Här har vi varit uppe ett tag redan och hunnit komma igång. Det är så mysigt att vara hemma hela familjen på helgerna, särskilt om mornarna. Jag är glad att vi alltid har dem tillsammans då vi båda vanligtvis jobbar vardagar båda två.

Har kikat lite på kläder till Colin, jag är ju inte den enda som behöver nytt! Kappahl har jag inte handlat från förut då det aldrig blir att jag går in där, men de har en del fint till små killar!

455808436287436329

453837451476464891455550

Just med byxor tycker jag är viktigt att de är mjuka, gärna med mud kring magen då de fortfarande är ganska små och mest kryper. Den gröna tröjan med skinndetaljerna på armbågarna tycker jag var söt, och farfarströjorna gillar jag med (även till mig själv!). Randigt tröttnar jag inte heller på.

Fredagsmys

Jag har blivit lite uppvaktad idag och fått fina saker som jag blev mkt glad för, men "kalas" blir det inte förrän på söndag.

Det blir alltså en del att fixa med hemma imorgon, och vi ska förbereda så mkt som möjligt. Vi ska ha lite buffé med kyckling, sallad osv så jag tror det ska passa alla! Det är ju bra så kan alla själv ta av det de gillar. Allt går ju lite lättare med ett nytt och fint kök som man inte behöver skämmas över :) Är några som vill se det färdiga resultat förstås som inte gjort det ännu.

Nu ska jag njuta resten av min födelsedag med min älskade ♥ Önskar er en bra fredagskväll!

Dags för shopping!

Jag är verkligen i behov av lite nya byxor/leggings, så nästa vecka får det allt bli en shoppintur i stan. Att köpa det på nätet fungerar verkligen inte för mig, många (särskilt jeans) är ofta för korta och det är dessutom så viktigt hur de sitter.

Det mesta jag har är för stort nu då jag (mkt pga amningen) gått ner lite väl mycket i vikt. Men att äta upp sig är ju ett tacksamt jobb ;) I alla fall för mig som älskar mat!


De här på Gina Tricot ser verkligen snygga ut, men funkade inte alls på mig. Gillade annars skinndetaljerna! En rejäl och varm jacka står också högt upp på inköpslistan.

 


Viva Las Vegas

Näst bästa födelsedagen måste bli då vi firade den i Las Vegas för 2 år sedan; 40 graders värme och Frozen Strawberry Margharitas för 1 dollar st :) Man kunde ju må sämre. Vi spelade några obligatoriska slots för sakens skull (sämre vinstodds finns ju!) och vandrade på The Strip. Det var så HÄFTIGT att se alla de omtalade hotellen man sett och hört så mycket om på TV.

Vid vårt hotel på The Strip

Vi mötte kapten Jack Sparrow ;)

Kända hotellet Caesars Palace

Jag vid en av LV-butikerna i ett av San Franciscos köpcenter. Äntligen hade jag köpt mig en Speedy :)

Bästa resan vi gjort! San Francisco måste vara den vackraste staden jag sett - där kunde jag nästan tänka att bosätta mig.


Dagen D

Jag borde nog inte ha beklagat mig förut, inatt blev det ännu sämre med sömn! Jag har sprungit in och ut ur Colins rum tills han som vanligt till slut fick komma in till oss. Då sov han lite bättre. Värst är det väl för V som ska jobba, fast han brukar klara av sömnbrist ganska bra efter år med sömnsvårigheter.

Ingen sol som skiner idag inte, men vad gör det när man har solsken i hjärtat? För idag är ju ingen vanlig dag, det är faktiskt min födelsedag! Jag blir hela 24 år. Och inte kan den bli bättre för jag får fira den med vår älskade Colin, för första gången, och min käre sambo (när han slutat för dagen iaf). Förra året låg Colin i magen vid den här tiden ♥

Finaste V vet minsann hur han ska skämma bort mig. Imorse när jag kom upp hade han skrivit gulligaste lappen och så fick jag bla nämnligen den här:

Foundation från I.D

Det var alltså detta som bland annat fanns med i beställningen. Bästa sminket jag någonsin provat, och jag tänker nog aldrig byta! Min hy har bara blivit bättre av det. Det kostar ju en del, men samtidigt är det så drygt.


Premiär

Colin och pappa har busat här kvällen lång. Colin skrattar sådär riktigt härligt, så det bubblar upp från magen ♥ Vissa saker blir helt enkelt roligare med pappan :) Återstår att se om han vill sova snart, för det är nog allt en trött liten kille ändå.

Nu blir det en riktig TV-kväll här när alla bra tv-program kommit igång igen efter sommauppehållet! Kniven mot strupen har premiär såg jag visst. Det är inte lika bra som det amerikanska, med Gordon Ramsay i spetsen, men ganska kul att se ändå.

Halv åtta hos mig är också riktigt roligt, med Helge Skoog som gör hela programmet. Utan honom vore det nog inte hälften så bra. Sedan har vi förstås också Idol! Så länge det är auditions brukar jag hänga på i alla fall. Ja, det är fullt upp här som ni hör, haha. Återstår att se hur länge man orkar vara uppe. De senaste nätterna har det som bekant varit lite si sådär med sömnen :)


God kväll på er!


Rent hus

Finns ju ingen bättre lukt än den av nystädat! För det är vad som har gjorts här hemma. Även sängarna har blivit renbäddade. Nu är det bara våttorkning av golv kvar - får se om den unge mannen behagar ta en liten sovstund här på eftermiddagen, annars får det bli till kvällen då pappa är hemma. För övrigt har det varit en GLAD liten kille här hemma (trots en kort förmiddagsnap) som följt med i städningen i sin gå-stol som är så poppis. Han älskar att kunna röra sig så fritt och utforska allting! Han kan vara med och titta på ett helt annat sätt.

God morgon/förmiddag!

Tack vare tips från den här tjejen så fick jag reda på att Fujidirekt har halva priset på förstoringar! Då de inte kostar så mkt i normala fall blir det  riktigtbilligt nu. 5 kr kostar t ex ett foto som är 20x30, och för ett som är 50x75 betalar du bara 45 kr!

Erbjudandet gäller till den 15 september. Idag hade jag tänkt att vi ska få iväg en beställning. Är lite sugen på en sån där jätteförstoring, bra presenter om inte annat :) Vi har beställt från Fujidirekt många gånger och är alltid nöjda. Leveransen brukar gå väldigt fort!

 

Kanske blir förstoring av bilden ovan? Colin skrattar så fint!


Idol

Vi myser framför TV:n och Idol som många andra i Sverige just nu tror jag :) Det är så häftigt när man får höra någon sjunga så bra att man bara ryser! Vilken talang de besitter som kan beröra människor på det viset. Häftigt!

Colin sover gott i sin säng. Han är väl slut efter att ha kört runt i gåstolen och busat med pappan ikväll :) Hoppas natten blir bra! Jag tror nästan att det är ett par tänder på gång i överkäken nu, dock inte de i mitten utan de bredvid. Är som små bulor där! Men det ska visst vara normalt att de kommer i annan ordning med..?

Det var på sömnen vi märkte att de första tänderna var på väg - från att ha sovit hela nätter sedan två månaders ålder, började han vakna om natten igen. Sedan när de börjat komma upp sov han bra ett tag till, och nu verkar det alltså vara på gång igen. Jag har själv ont i en visdomstand för tillfället så jag känner extra mycket sympati just nu ;)

Skor

Nu har vi hittat skor hela familjen inför höst/vinter.

Sådana här fast bruna och ett par liknande till sambon fick vi för billig peng hos Skopunkten! Jag blev förvånad över hur bekväma de var, och snygga dessutom.



Boots från Skopunkten.com



Visit hm.com

Dessa har jag även fyndat billigt på H&M!

Jag är ganska lång (180 cm) så därför brukar jag inte ha högklackat, men tänkte ändå att jag skulle testa med dessa. Klackarna är i alla fall inte skyhöga och de var inte dyra. Det är ju så snyggt, och sedan kan det förändra en hel outfit!

Älskar, älskar, älskar

- Men mamma, vad göör du...!?



♥♥♥
Jag älskar dig så mycket Colin att det gör ont.

Sedan den 22 december 2009 tillhör inte mitt hjärta mig själv, det har du stulit.

Rytmik

Natten som gick var inte mycket bättre än den förra, Colin har varit lite orolig igen. Det blev att man sprang upp några gånger, och till slut fick han sova mellan oss. Det är ju väldigt mysigt, men sömnen blir inte riktigt vad den borde ;)

Nu på förmiddagen har jag och gullungen varit iväg på rytmik här i närheten. Kul att de startar upp något där man kan träffas lite med barnen. Det var helt ok tycker jag, dock kunde det gärna ha varit någon mer som är lite närmre mig i ålder ;) 24 år (blir jag om ett par dagar iaf) tycker jag inte är så ungt, men i vissa sammanhang känns det faktiskt så! Colin tyckte det var ganska roligt tror jag och det är ju huvudsaken. Vi sjöng och rörde på oss och barnen var mestadels glada.

När vi kom hem var det en småtrött kille som somnade på några minuter. När han vaknar blir det lite lunch för oss båda. Kanske vill han springa lite i gåstolen som farmor och farfar ordnat, den var faktiskt populär. Skönt att kunna släppa honom lite när han helst vill röra på sig och stå upp hela tiden = trötta armar och axlar :)

Busunge

En powernap och en kaffe senare är jag lite mer människa :) Det är skönt att man har förmågan att sova en stund mitt på dagen och bli piggare, alla kan ju inte det! Har en aktiv busunge här som kryper, klättrar och säger maa-ma-maa-ma. Så sött! Men det dröjer nog lite till innan han vet vad han säger, haha.

Gällande skor till Colin (de från Adidas han har håller på att bli för små), så har jag nu beställt dessa. Han kommer ju inte direkt gå i höst, mest åka vagn och då tror jag de kommer fungera bra. Sedan köper vi andra stövlar inför dagisstarten. Dock kommer inte skorna förrän 10 oktober, men har vi tur blir det kanske liite tidigare i alla fall. Nu ska vi bara hitta skor till oss själva med...

Sömn?

Idag är vi nog smått möra då natten varit lite stökigt: Colin har sovit oroligt och eftersom han fick flytta över i våran säng framåt elva-tiden är det nog ingen som sov särskilt bra. Möjligtvis B-B då, hehe. Undrar om det är fler tänder på gång, Colin har varit ovanligt gnällig de senaste dagarna och det är inte likt honom. Han håller på om gnider sig runt munnen hela tiden dessutom. Det borde väl inte klia så mycket på de tänder som redan kommit upp en bit? Lilla gubben ♥

Det är för övrigt så roligt nu när vi kan äta middag tillsammans. Igår åt vi lax och det slank ner lätt! Jag mosade den med lite potatis bara. Annars gillar han inte när det är för mycket bitar i maten. Fisk är nog den stora favoriten för hans del, och det är ju nyttigt. Får se hur länge det håller i sig ;) Ett riktigt litet matvrak är han nu i alla fall!

Fåtöljen i Colins rum får godkänt av B-B :)




Shopping

Ja, en extremt snabb shoppingtur blev det idag :) Blir så när man har en liten hungrig kille med sig (och jag själv med för den delen)! Hade spanat in den här koftan på Gina Tricot på Väla där den dock inte fanns i small, och idag blev det alltså köp.

 

Kunde inte riktigt släppa tankarna på den, och den var faktiskt riktigt snygg på!

 

Nu njuter vi av lugnet här hemma framför Ullared på TV:n. Blir inte så sugen på att åka dit igen, haha, men det är kul att följa programmet på TV. Herregud, vilka köer!

 


Ljus i vårt hus

Nu när hösten börjar nalkas och kvällarna blir lite mörkare finns det ju inget bättre än att tända lite mysiga ljus på kvällarna! Nu när vi var på IKEA Helsingborg i helgen så fick jag äntligen tag på den här ljusstaken som hört till en av de många varor som de inte haft där i lager förut.



Den passar bra på tv-bänken med ett blockljus!

Tv-bänken (det lilla man ser, hehe) är för övrigt ganska ny den med. Älskar högblankt! Det bästa är att det mesta av tekniken är gömd bakom luckor, i skydd från nyfikna små händer ;)

Ny vecka!

Godmorgon på er!

Tack för alla fina kommentarer om köket, det är jättekul att höra :) Jag tror min kära sambo uppskattade dem ännu mer då det är han som ligger bakom allt jobb.

Idag ska jag och busungen iväg på sago- och sång-stund på biblioteket. Återstår att se vad det är för något, men jag hoppas att Colin tycker det är kul! Ska inom stan en sväng också för att få tag på lite nödvändiga småsaker. Får se vad som hinns med.

Fin måndag på er!


Köket - före och efter



KAOS!

(nedan: här är väggen fortfarande kvar, det som senare ska bli ett stort valv)



Man kan nästan låta bilderna tala för sig själva :)











De saker som jag tror vi är mest nöjda med är fönsterpartierna som ger så mycket ljus, den vattenburna golvvärmen och den svarta graniten (Nero assoluto, som är absolut snyggast). Luckorna är vita högblanka från IKEA, och vitvarorna går i rostfritt. I taket sitter vitmålad panel och på golvet strukturerad, antracitgrå klinkers.

Min älskade V har jobbat så hårt (med lite hjälp av nära och kära vid vissa moment) för att göra det fint för vår lilla familj och jag kunde inte vara mer stolt ♥ Här ska vi trivas! Han är inte rädd för att ge sig på saker han aldrig gjort förut, och det blev ju bra i slutändan trots en del smärre motgångar :)

Eller vad tycker ni?

Hemma-fix

Colin har sovit mycket inatt. Han somnade som bekant innan 7 och vaknade första gången vid 5, vilket är bättre än på mycket länge. Jag ammade honom och sedan sov han vidare till halv 7. Nästan 12 h sömn alltså för lillemans del. Det behövde han! Som tur var gick även vi och lade oss ganska tidigt igår, också trötta efter dagens bravader.

Vi har varit ute på en riktigt härlig morgonpromenad hela lilla familjen nu när luften börjar bli sådär härligt krispig och frisk. Det är ett bra sätt att starta dagen på! Bästa tiden på dygnet tycker jag nog, innan allt börjat vakna till liv. Allting är så lugn och stilla.

V fixar i köket idag (det sista tror jag nog allt) och sen tänkte jag nog ta några foton och lägga upp bilder på hur det blev! Jag pysslar med lite allt möjligt här hemma idag tror jag, hjälper till där jag kan. Lite städning får det nog allt bli också :) Hoppas ni får en härlig söndag ♥

En trött kille

Colin sover sen mer än en timme tillbaka - det är tidigt för att vara han! Älskade lilla gubben var så trött, så trött ♥ Mycket att se, höra och uppleva efter en (nästan) heldag på IKEA och Väla dessutom. Det hade väl gjort vem som helst trött! När han väl lyckades somna i bilen på vägen hem var vi nästan framme, och då vi stannade till vaknade han igen så klart. Väl hemma var det mer besök och tid för bus som gällde, så lagom till gröten var ögonlocken nog ganska tunga. Han slocknade sedan på ett par minuter. 

Colins rum börjar i alla fall bli klart nu, och jag tycker det blir riktigt bra. Grönt där inne känns som ett bra val (annars är det mkt blått som gäller, åtminstone på kläder hehe). Hoppas att vi kan få hans sänghimmel på plats inom kort med (behövs en krok), för det ser så mysigt ut. Hoppas den får sitta kvar med - de små händerna har ju en tendens att dra i saker och ting ;)

Nu njuter vi här med kaffe och ostkaka, med grädde och sylt till - mums! Frödinges ostkaka som man värmer i ugnen är bäst.


IKEA-besök

Hoppas att ni har en bra lördag - det har vi!

Större delen av dagen har spenderats på nyöppnade IKEA i Helsingborg, liksom majoriteten av sveriges befolkning känns det som :) Massa folk, men det var också enormt mycket större än det gamla. Det bästa är att de har fått in hela sortimentet (Helsingborg har ju saknat en hel del varor förut) och även fått en mycket bättre restaurang.

Som vanligt blev det mest shopping åt Colin - det är ju det roligaste! Vi fyndade en fåtölj till hans rum för ynka 450 kr, en lampa, sänghimlen (som jag skrev om här) och lite annat smått och gott. Sedan var vi inne en sväng på Väla med och där var jag tvunge att köpa bodyn och pyjamasen som jag spanat in på Lindex :)


Suddig (mobil)bild från IKEAs restaurang



Såhär blev den nya fåtöljen i lillemans rum. Pappa hjälper till att provsitta den. Lampan köpte vi också idag!



Colin fick välja ett mjukisdjur - det blev "Ulven" :) Hyllan har vi köpt sedan tidigare på IKEA.



Rullgardinen i mönstret "Busungar" har jag beställt från en sida på nätet.


Fredag kväll

Vi har haft en lite smågnällig kille här idag. Trodde först att han hade fått feber då han var blossande röd om kinderna och kändes lite varm, men termometern visade inget och sen kändes han inte varmare än vanligt. Feber kan ju komma i samband med tänderna, men jag tror att han helt enkelt är övertrött, lilla gubben. Han har inte sovit särskilt mkt idag heller. Hoppas att han kan komma till ro efter gröten.

Efter tacos-middag ska jag nu mysa med två av mina fina killar. Den tredje är "utlånad" ikväll, ni kanske kan gissa vilken :) Blir väl inte uppe alltför sent då vi ska upp relativt tidigt imorgon för att vara på IKEA när de öppnar. Hoppas på att det inte ska vara alltför mycket folk, och att busungen är pigg och glad imorgon, men det är han för det mesta :)

Ha nu en härlig fredagkväll ♥

Höstgarderob

Om det är något jag behöver fylla på med i min garderob så är det lite tjocka tröjor/koftor, frusen som jag är. Det börjar bli kyligare inomhus och på mornarna är det lite kallt numera!

Gina Tricot
har en del fint på hemsidan, men vad som finns i butik är klart en annan femma. De håller såklart inte den bästa kvalitet alltid (och vissa plagg ser man precis överallt), men priset är för det mesta ganska bra. Ibland är det kul att variera sig lite också - håller de en säsong så ok! Får nog smita inom där imorgon på Väla :)


Roligaste leksaken?

Glöm alla dyra leksaker!

Det absolut bästa att leka med är en gammal fjärrkontroll. När vi var på kalas hade de tagit ur batterierna på en av sina och skänkt den till leksakslådan, och kontrollen varsåklart det populäraste bland barnen! Klart Colin skulle ha en sån då med.



Lampor

Ibland blir man faktiskt förvånad!

Jag har aldrig direkt tänkt på kombinationen Clas Ohlson och inredning som någon särskilt lyckad ekvation, men snygga lampor har de minsann fått in. De är riktigt snygga i verkligen också.

Den här överst har vi ju sen tidigare (och jag kunde inte vara nöjdare!).

Clas Ohlson - BORDSLAMPA GLAMOUR SILVER



Clas Ohlson - BORDSLAMPA CHELSEA SVART


Clas Ohlson - TAKLAMPA REBECCA SVART



Bilder från www.clasohlson.se.

De två nedanstående gillar jag också - vi har något liknande den sista över matplatsen. De är fina i svart, men jag föredrar ändå vitt, som vi har här hemma.


Och, ja, man skulle
nästan kunna tro att det här inlägget är sponsrat så många länkar som det innehåller ;)

Pappa kan

Vi hade en TRÖTT kille som somnade tidigt här ikväll. Det har varit full rulle hela dagen i stort sett, och jag märker så tydligt på honom när det varit mycket, stackarn. Han var nog övertrött. Hoppas att det blir en bra natt för honom nu.

Idag när pappan kom hem från jobbet så hade han med sig en rolig överraskning, och Colin blev GLAD.


Colin är numera stolt ägare till en sån här lära-gå-vagn!

Än kan han inte riktigt använda den för att (dock har han åkt en sväng i den och var så SÖT) men den kan ju vara bra att lasta saker i ;) B-B kanske vill med på en tur eller nåt.

Nu ska jag och pappan i huset mysa framför TV:n här med lite kaffe. Vi är nog två lite småtrötta föräldrar idag.

Resultatet

Jag hade minsann gissat riktigt bra. Colin är numera 74,5 cm lång och väger 9390 gram! Han har dragit iväg lite på längden, och väger inte riktigt så mkt i förhållande till sin längd. Det märks ju på kläderna att han växt (alltså dags att köpa lite nytt!), numera är det mest strlk 80 som gäller.

Tuff kille i skinnjacka som ska vara klädd precis som pappa! Jackan fyndade jag på rea hos Lindex efter att ha spanat in den redan i vintras, mössan är från PoP och byxorna är från H&M.

Vi älskar dig mer än du kan förstå, vårt allt ♥


Bvc

Idag är vi uppe med tuppen som omväxling!

Vi fick en tidig tid för en något försenad 8-månaderskontroll på BVC.  Vad jag vet så är det bara det vanliga, längd och vikt, som ska tas idag. Jag gissar på att lillen numera är 74 cm lång och väger 9310 g :) Sambon vågade visst inte utmana..? ;)

Hög tid att vi gör oss klara här och ger oss iväg!

Pappersarbete

Jag har ägnat större delen av kvällen med att gå igenom, rensa och omsorgsfullt sortera alla former av papper. Det har legat en nästan ångestframkallande hög inne på "kontoret" som det är väldigt skönt att ha blivit av med! Är ju lite av mitt jobb att hålla reda på sånt så sådana höger borde inte få finnas här hemma ;)

Men det är ju lätt så, att när man väl börjat lägga nåt på hög så fylls det bara på, och fylls på... Tills det blir en sådan där jobbig sak som hänger över en. Men ikväll fick jag ett ryck då lillen somnat och har jobbat undan allt. SKÖNT! Nu är det dags att koppla av lite (=blogga!).

Hoppas ni har en skön kväll ♥

För de små



Lindex
har en hel del fint för de minsta för billig peng. Dyrt måste inte nödvändigtvis vara bäst alla gånger!

De bruna byxorna med stjärnor har Colin i blått och de har varit en favorit! Jeansskjortan tycker jag är tuff också. Men snart är det inte längre babyavdelningen som gäller för hans del längre, stora killen ♥

Sneak peak...

på köket!

Behöver nog inte säga vad som är före och efter, tror det syns :) Det är väggen mot trädgården där det förut fanns två tråkiga (bruna!) fönster.



 

Ett nytt stort fönster som går ner till golvet, och ett par fönsterdörrar, som ska leda ut till en altan så småningom, ersätter de tidigare små fönstren. Den första bilden visar den del där dörrpartiet nu finns.

 

Ledorden är randigt, ljust, öppet, högblankt och granit.

Fler bilder kommer inom kort. Hoppas på att sambon ska få upp det sista i veckan så han äntligen får en ledig helg - det förtjänar han (om man nu kan kalla en lördag på ett nyöppnat IKEA ledigt, haha)!


Vinsten

Idag kom de fina örhängena från Golddigger med posten som jag vann åt kära syster ♥ i tävlingen hos fina Engla!

Syster, här ser du din vinst :)

Bilden gör dem inte riktigt rättvisa - jättefina är de! Och stora!


Tävling

Jag är med och tävlar om ett tryck från Studio Nele hos Evelina här!

Onsdag

Idag blir det lite lugnare tempo för våran del här hemma. Jag ska mysa med mina pojkar, och så får vi lite besök!

Till lunch har jag lagat chili con carne till Colin. Får se vad han tycker om det. Vi ska själva äta det till middag ikväll, men jag tänkte att jag lika gärna kunde göra lillemans separat då det blir en specialare utan buljong och chili bla. Sedan valde jag att göra potatis till Colins mat, ris verkar vara lite tveksamt, haha.

Hoppas ni får en skön onsdag!

RSS 2.0