Projekt: Gillestuga

Sedan vi flyttade in i huset i början av mars 2009 har vi gått igenom rum för rum; badrum, kök, hall, vardagsrum (även om det är en form av "temporär" renovering), Colins sovrum, "kontoret" och vårt eget sovrum (som vi för övrigt har lite mer idéer för).

Innan det är dags för det utvändiga, blir det nog en liten tjuvstart på nya projektet som är vår gillestuga i källaren. Ända sedan vi var på visningen av huset en kall dag i slutet av 2008 har det varit förutbestämt vad som ska bli av det rummet. "Här ska bion vara", sade V då vi gick omkring där nere bland alla andra spekulanter. Och nu är det alltså tänkt att vi ska påbörja arbetet med hans dröm om en riktig hemmabio. Vi har pratat och planerat, och jag misstänker att det är en del kvar att bestämma, men nu ska vi snart komma igång!

Gillestugan som den såg ut med förra ägarens möbler

 

Om ni tycker att den ser hemsk ut på bilden så är det nog ingenting mot hur där har varit under tiden vi renoverat här hemma. Det har ju varit ett perfekt "skräprum" ;) Nu är där dock utrensat i väntan på renoverings-starten! Efter köket var vi båda ganska möra, men nu är det härligt att känna lust och ork till att fortsätta. En paus då och då är verkligen nödvändigt.


Kommentarer
Postat av: sara - mamma till wilda

Men gud vad snyggt det kommer bli. Det ser jag ju redan nu. Öppen spis och allt

2010-10-20 @ 07:58:18
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Nadja

Vad spännande, kommer nog bli sjukt bra! =)

2010-10-20 @ 14:58:12
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0