Sol

Vi har haft en härlig dag i det fina höstvädret och solen har varit framme större delen av tiden! Mkt fika, prat och en del skratt, precis som det ska vara :)

Colin har fått sitt lilla hår toppat också så nu kanske hans karaktäristiska lugg ställer sig sådär snyggt upp igen. Flera vi träffat undrade ofta om vi fixat hans hår, men det är nog helt enkelt så att han ärvt sin fars hårfäste ;) Nu hade håret däremot växt sig lite för långt och då låg luggen platt = dags för klippning!

Colin är alltid så duktig och snäll när vi är iväg, men då vi är på ett nytt ställe där han inte känner igen sig blir han blyg, det märks tydligt. Han brukar sitta tyst och stilla och bara betrakta. Det är ofta inte långt till tårar i början, men efter ett tag brukar han tina upp och bli sitt ganska kaxiga jag! Gullungen ♥


Kommentarer
Postat av: Erika

ja dom är verkligen supergosiga och mjuka ! Älskar MOLO :-)

2010-09-30 @ 18:25:25
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Britta Bloggar

nej vad gulligt att han är lite blyg i början, så var stina också. nu är hon helt vild, springer iväg så fort man sätter ner henne.... ha en fin kväll!

2010-09-30 @ 20:10:16
URL: http://britta-bloggar.blogspot.com
Postat av: Grannen Sofia

Exakt så har vår kille alltid varit och är fortfarande 4 år gammal, nya människor är inte någon man beblandar sig med i första taget. Men det har blivit "bättre" nu tar det bara 30 min innan han är varm i kläderna, när han var liten tog det timmar!

2010-09-30 @ 22:21:02
URL: http://blogg.mama.nu/grannensofia/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0