Busy lördag

Vi är hemma och mellanlandar en stund innan vi ska iväg igen - ikväll blir det fest hos kompisar. Vi har varit en sväng i stan och shoppat - mest till pojkarna! Jag fick dock med mig en topp hem från H&M i alla fall, så mig går det ingen nöd på ;)

Till Colin fick vi tag på en overall - det blev den från Polarn o Pyret i favoritfärgen blått som går så bra till hans ögon. Eftersom den är vattentät behöver vi inte heller regnkläder som vi kanske skulle ha kompletterat med annars. Vi valde att ta en 86:a (som är stor nu) men den ska ju gärna hålla en bra bit in på nästa år, och sedan ska det ju finnas plats för extra kläder under också! Fördel att den tål att hängas i torkskåp också.

 

Med på köpet fick vi ett par söta mockasiner som blir perfekt att ha till dagisstarten i början av nästa år. Även de är så klart stora nu men jag räknar med att han växer i dem :)

Skönt att ha det avklarat nu, jag tror att vi blir nöjda med köpet!


Kommentarer
Postat av: sofie

vad roligt att höra! :) jag tycker halmstad verkar toppen! känns lagom, inte för stort och inte för litet, men ändå nära till det mesta :D och det är ju en grymt fin stad måste jag säga!

2010-08-28 @ 16:37:57
URL: http://sofieoja.blogg.se/
Postat av: Evelina

Vilken fin! Jag älskar dubbla dragkedjor, känns som det blir mycket skönare för de små. Hur stor är din lillplutt nu?



Kram

2010-08-28 @ 20:40:36
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Mikaela

fin blogg :)

2010-08-28 @ 21:19:17
URL: http://mikaelafranssons.blogg.se/
Postat av: Erika

till barn tycker faktiskt jag med det är sött, till vuxna är det inte spec snyggt, men ska skaffa ett par till vintern, men BARA för att värma mina frusna fossingar :-) kram

2010-08-28 @ 22:06:42
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Julia

Hej! Har precis börjat läsa din blogg, jätte fin och super kul att följa. Var bara tvungen att kommentera detta inlägg. Köpte nämligen precis en sån overall samt likadana "mockisar" till min son Hugo när han skulle börja dagis. Dom var jätte bra speciellt eftersom han inskolades i januari :) även helnöjd med overallen, smidigt med två dragkedjor när dom är små. Mvh Julia

2010-10-23 @ 22:20:22
URL: http://mittialltvitt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0