Feber

Stackars lilleman som har fått feber.

Jag tyckte han såg lite röd och rosig ut om kinderna tidigare idag. När vi kom hem hade han svårt att komma till ro och kunde inte sova, trots att det vore välbehövligt då han sovit väldigt lite idag. När vi tog tempen visade den lite över 38 grader. Det är ju inte jättemycket, och jag hoppas att den inte stiger mer och att han får en relativt bra natt ändå.

Han sov mellan 7 och 9 ungefär efter att ha varit lite ledsen (utan att äta sin gröt), men vaknade sedan och grät igen. Colin har haft turen och inte varit sjuk tidigare, vilket vi har varit tacksamma över. Men någon gång ska ju vara den första... Undrar om det kan vara tänderna?

Har era barn haft feber i samband med att de fått tänder?

Kommentarer
Postat av: Evelina

Japp, E har haft feber i samband med tänder. Och bajsat ofantligt mycket mer då också. Så visst kan det vara tänder som spökar! Hoppas det snart blir bra igen!Kram

2010-10-21 @ 22:25:04
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Inget av mina barn har fått feber i samband med tänderna. :-) Hoppas att han snart blir frisk.

2010-10-22 @ 05:55:43
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Helena - mamma till Alexander

Ja Alexander har fått feber när det är tänder på G. Han blir också jättedålig i magen i samband med tänderna.Skönt att han inte varit sjuk tidigare men det är hemskt när de små inte mår bra. A var sjuk JÄMT när han var yttepytteliten. usch vad jobbigt det var... Men det är inte kul nu heller när de blir sjuka.Hoppas Colin piggar på sig snart och att det är tänderna som spökar!

Kram

2010-10-22 @ 11:27:55
URL: http://hemmyh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0