Skor

Idag har Colin ställt sig upp mot TV-bänken för första gången! Två gånger på raken. Innan har han gjort det i soffan och i sängen någon gång, men ryggstödet i soffan lutar ju och den är nog lite lättare att resa sig i. Snart kanske vi har en liten kille som trippar omkring här hemma :) Fast än så länge verkar han väldigt nöjd med att krypa faktiskt, det är bara när han vill åt de lite mer svåråtkomliga sakerna som han blir tvungen att häva sig upp mer.

Angående de där skorna jag beställde åt honom i början av september (från Kavat), så har jag ju väntat och väntat. Nu verkar de vara slut i lager, och jag förstår inte riktigt om de ska komma in igen. Kundtjänst var väldigt knapphändig i informationen så det blir väl att fråga där igen... Trist när man trott att de skulle komma när som helst!

 

NU vet jag inte riktigt vad jag ska köpa annars. Kanske någon form av stövel som är lite högre i skaftet..? Han går ju inte än, men det kanske han gör snart. Vad har ni köpt för sko/stövel till era små?

 

Jag ringde även till förskolan idag där jag hoppas Colin får plats (det har verkligen varit babyboom här i samhället!). Det var bra att få veta lite mer om inskolning osv så att jag kan planera för jobbet. Jag hade t ex ingen aning om hur lång tid man brukar avsätta för det, och förhoppningsvis skulle vi få besked snart om plats då de skulle hålla möte där idag. Nu blir det kaffe och bakelse här!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag har inte köpt några skor till Edvin än, han har precis också börjat ställa sig upp mot möbler lite smått. Vet inte riktigt vad jag ska köpa, vi hade kavat första vintern åt Alvin och dom var bra. Kanske blir sådana till Edvin också men än har han så små fötter så jag vet inte om skor passar så bra än.Jag tror det vanligaste är 14 dagar man avsätter för inskolning men det brukar variera lite mellan kommuner och hur bra det går för barnen..Kram!

2010-10-18 @ 20:35:50
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Sandra

10 dagar menar jag, man räknar ju inte in helgerna :-)

2010-10-18 @ 20:36:40
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Helena - mamma till Alexander

Jag har köpt ett par PAX-kängor/stövlar (bild finns på bloggen) till Alexander. Hoppas att de ska räcka i vinter, men de var riktigt fodrade och verkar varma och goa. Hoppas bara de inte blir för klumpiga att gå i.På förskolan där jag jobbar så har vi två veckors inskolning. Det varierar dock väldigt olika från kommun till kommun men jag tycker att två veckor är toppen (både för barnet och föräldrarna ;-)).Vad duktig han är som ställer sig upp nu! Då har du nog en liten kille som springer omkring och drar ner allt snart, hihi.

2010-10-18 @ 20:42:03
URL: http://hemmyh.blogg.se/
Postat av: Viktorija

Ursäkta om jag stör dig men skulle du kunna lägga en röst på mig NR:2! Din röst räknas och kan hjälpa mig och vinna! :D

Länk: http://beatricelinneaa.blogg.se/2010/october/dom-5-finalisterna-i-fototavlingen.html#commentMan får en länk i min blogg som tack när tävlingen är slut! ;)

2010-10-18 @ 20:59:50
URL: http://behindthecamera.webblogg.se/
Postat av: Liw- mamma till Mait och mini i magen

Vi har kavat lära gå skor och sen pax allvädersstövlar till vintern. Skor är ju sjukt opraktiskt när de inte går så du behöver nog inte stressa :-)

Trevlig kväll!

2010-10-18 @ 21:08:47
URL: http://Liwetochvardagen.Se
Postat av: Johanna

Jag var med inne på att köpa dem till Neo, han blir 1år nästa vecka. Bra blogg du har!

2010-10-18 @ 22:01:16
URL: http://baradu.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Hoppas du haft en nice dag sötnos! =)

2010-10-18 @ 22:02:11
URL: http://alinah.se
Postat av: Britta bloggar

Vi har Kavats lära gå-skor och gummistövlar, men Stina både går och springer ju. Vi började med Kavats lära gårskor, de var jättebra! Men mitt tips är att gå till en bra affär där du kan få hjälp att mäta osv, det är svårt med storlekar!

2010-10-18 @ 22:22:57
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: sara - mamma till wilda

KAvat Defender är ju en populär sko =)

2010-10-19 @ 09:25:33
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: sara - mamma till wilda

Ang blommorna. Orkidéerna klarar sig pga du inte vattnar dem. De behöver typ en matsked vatten var tredje vecka hahaha

2010-10-19 @ 09:47:19
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Liw

Jag såg ett par jätte fina och praktiska tossor på Polarn och pyret i helgen. Lite dyra men verkar kanon för de var varma och hade en halkfri undersida och sen var resterande yttertyg i typ goretex så de är helt vattentäta. Tror det kan funka att krypa runt i ute istället för att sparka av sig skorna titt som tätt.

2010-10-19 @ 12:22:10
URL: http://liwetochvardagen.se
Postat av: Erika

När han inte går så tycker jag inte du behöver tänka så mycket på just "riktiga" skor. så det är nog ingen panik för dig :-)

kram!

2010-10-19 @ 13:54:25
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0