Tänder

Kanske har vi fått en aning om vad gångna nätters orolighet berott på... Colin har ju ytterliggare tänder på gång! Fem stycken har redan kommit fram en bra bit, och sedan är det minst en till i nederkäken som precis spruckit igenom. Jag tror att den ena framtanden där uppe kommer snart med.

När hände allt detta?! Tänderna växer ju fram i en rasande fart, inte konstigt att han är besvärad lillen ♥ Det har hållt på så länge nu, och han har uppenbarligen svårt att sova då det gör ont. Nu är det inte många kvar; kanske lika bra att de kommer på en gång så blir det lugnt sedan :)

Vi har annars haft en soft dag här, lilla familjen. Efter en power-nap (vad skulle man gjort utan dem?) känner jag mig i alla fall piggare, Colin sover dagens andra tupplur, B-B snarkar i sitt "hus" och V pysslar med en av alla sina spel-konsoler. Nu hoppas vi på en BRA eftermiddag och kväll här! Hoppas ni har en riktigt skön söndag med :)Lindex Shop Online - CardiganLindex Shop Online - Tröja
Fint från Lindex! Deras kläder är ganska små i storlekarna tycker jag så snart kan vi börja handla på den större pojkavdelningen :)

Kommentarer
Postat av: m

allt bra?

2010-10-17 @ 17:14:45
URL: http://michellerunquist.blogg.se/
Postat av: Erika

ja lindex har små storlekar, går alltid (oftast) upp en därkram kram!

2010-10-17 @ 18:11:18
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Erika - Charlies mamma

Hoppas Colin kommer sova bättre sen. Här har vi samma problem med Charlie! Han sover oroligt, vaknar och ammar ungefär 6 ggr per natt, ja blir tokig snart.

Han har redan 8 tänder och inga fler på G. Ska till BVC på tis och fråga om råd..

Ha en trevlig kväll och förhoppningsvis lugn natt :)

2010-10-17 @ 20:13:46
Postat av: Therese - Colins mamma

Erika: Ja, visst är det tufft när man helst av allt bara vill ha lite sammanhängande sömn! :) Oj, det var många tänder han fått. Man vill väl gärna skylla på dem, men det kanske inte alltid är så... Hoppas ni får några bra tips iaf.

Tack detsamma! KRAM

2010-10-17 @ 20:47:07
URL: http://hostherese.blogg.se/
Postat av: sara - mamma till wilda

Naw, stackarn. Så många på en gång? Inge kul

2010-10-17 @ 21:07:29
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Britta bloggar

Åh jobbigt, stackarn! Ja, Lindex har verkligen fina kläder men små storlekar! Alltid en storlek före (två om man jämför med PoP!)

2010-10-17 @ 21:14:42
URL: http://brittabloggar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0